onsdag

Eftersom jag börjar min LIA på måndag så är jag ledig. Jag och Tarja från Uppsala skulle gå en engelskakurs tillsvidare men läraren sa att vi hade för hög nivå och skulle tjäna mer på att beställa en öl i baren och prata där. Done and done! ;d

Idag ska jag handla lite mat och sen svänga förbi PRIMARK som också finns i närheten av mitt hus. Sen åka in till centrum och träffa Christine när hon slutat för dagen. Då blir den antingen sistaminuten-konsert eller hitta på något annat som förmodligen kostar pengar!

Jag har räknat ut att vi kommer göra av med ca 20 K denna vistelse.. 20 K delat i 60 dagar är 333kr per dag. Räknar man mat, shopping och övriga nöjen (musikal, öl, museum ev gymkort m.m) så komemr det nog landa på den summan i slutändan. KUL VAAAA!!?

Gallerian (minns ej namn) med typ 10 våningar och hur mkt olika avdelningar som helst. Julen är tidig i London!

 
 

måndag

Idag har jag och Christine haft möte med GEB (stipendie). Där träffade vi Tarja från Uppsala som också ska praktisera. Vilken sköning hon är! Bor också i Leytonstone:)

Här är gatan där jag bor. Fönstret till höger på bilden.

 
 

Framme

Då var jag framme på 59 Park Grove Road! Fick ett stort rum i ett litet engelskt hus. Paret jag bor hos är jättetrevliga så detta känns bara gött!
Ska träffa upp Christine imorgon för att käka frukost och sedan träffa GEB (stipendie-företaget). Efter det blir det nog att börja lära sig stan.
 
Nu ska jag sova. Är trött efter att ha väntat 2 h på taxin som egentligen skulle ha väntat på oss när vi landat... gonatt!
 
 

Jahapp..!

Då fick jag precis veta att min praktik börjar nästa måndag, alltså den 4e november! Kommunikationen med stipendie-företaget har varit ganska oklart enligt både mig och det företag jag kommer praktisera på. Detta betyder att jag kommer softa i London en vecka eftersom biljetten redan är bokad! Väldigt blandade känslor :P

Detta är iallafall det företag jag kommer praktisera på:
(jag kanske kommer vara på ett företag till men det är ännu oklart)

MONK

Bokat

Då vare bokat. På söndag den 27e okt kl 13.30 drar jag till London. Mer än så vet jag inte!

RSS 2.0